onsdag 11 mars 2020

Miniquiche



Om ni ser små formar på loppis, så slå till för all del. Det blir jättefina små pastejer till fingerfood och annat. Här är pajdegsreceptet. Och så pillade jag efter förgräddningen ner bacontärningar och ost i dem, samt fyllde på med ägg-mjölk-gräddblandningen och gräddade tills de blev fina.

Jag bakade dubbel sats till en fest. Hela församlingen hade tagit med sig fingerfood, men jag såg att de här små pastejerna hörde till de sakerna som gick bort snabbast. Det fanns vansinnigt mycket mat, som konfirmanderna gick omkring och bjöd på, så man kunde välja och välja bort. Fina små lax-, skink- och salamismörgåsar med salladsblad och liknande var också väldigt attraktiva. Pumpernickelsmörgåsarna och en sorts jättestor getostmuffins var däremot inte så poppis. Om getostmuffinsen däremot hade haft mindre storlek, skulle jag säkert ha smakat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar